Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Комп’ютери для Володимирівського дитсадка

     Теплий, охайний, яскравий Володимирівський дитячий садочок 1 вересня відчинив свої двері для гостей, які прибули із щирими вітаннями та подарунками. Голова районної ради А.М.Шевчишин та депутат Широківської ОТГ О.І.Зарудинський вручили дошкільному закладу два сучасні комп’ютери. І отримали від колективу сердечні слова подяки. Зокрема, завідуюча О.А.Петрук зазначила, що подарунок дуже доречний, адже дошкільний заклад спеціалізується на інтегрованих методах навчання, впроваджують інновації, тому за спеціальними програмами на комп’ютерах під керівництвом вихователів будуть займатися безпосередньо дітки.
   - Діти - це надія і майбутнє країни. Турбота про них – наше спільне завдання, щоб їхнє життя було щасливим і наповнене позитивом, - наголосив голова районної ради Анатолій Шевчишин.
   Гості із задоволенням відзначили значну роботу, здійснену працівниками дитсадка під керівництвом Олени Петрук по оформленню групових та спальних кімнат, навчальних куточків та ігрових зон, створенню атмосфери комфортності та затишку для дітей. Свого часу депутатський корпус направив кошти для поліпшення матеріально-технічної бази дитсадка, було утеплено будівлю, підлогу, замінено сантехніку, подвір’я викладено плиткою тощо.
     У КДНЗ «Зайчик» чотири групи, виховується 112 діток, заклад переповнений, існує черга на зарахування, немає музичної та спортивної залів. Незважаючи на це, робота з дітьми ведеться на найвищому рівні, малюки отримують усі важливі для підготовки до школи знання та навички, тут проводяться надзвичайно цікаві заняття, свята, ярмарки, спортивні заходи, творчі методичні майстерні. У малюків цікаве та змістовне навчання й дозвілля.

 



Понеділок, 04 Вересня 2017 08:49 | Переглядів: 563